Rostad rotselleri, fräst svamp, kikärt och vitlökmajonnäs (innehåller nötter)G, VEG
Cep choklad mousse, mandelkaka och vaniljglassL, G (VEG opt)
Chef's menu 54,00€
Stekt ankbröst, jordärtskockspurée och blåbärL, G
Dagens färsk fisk
Stekt ostkaka och marinerade hjortronL, G
Menu KarlJohan, 59,00€
Krämig hummersoppa med räk “sallad”L, G
Renfilé med palsternackspuré och timjansåsL, G
Tattisuklaamousse, mantelikakkua ja vaniljajäätelöäL, G
L = Laktoositon / Lactose free • VL = Vähälaktoosinen / Low lactose • G = Gluteeniton / Gluten free • VEG = Vegaaninen / Vegan Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä allergioita ja intoleransseja aiheuttavista aineista ja tuotteista saa henkilökunnalta (EU-asetus 1169/2011).
Information about the allergies and intolerances of substances may be asked from our staff (EU Food information regulation 1169/2001). Lihojen alkuperämaat / Meat origins: Vasikka / Veal: NL • Nauta / Beef: FIN • Poro / Reindeer: FIN • Porsas / Pork: FIN • Lammas / Lamb: NZ
Alkuruokia/ Förrätter / Starters
Vihreä salaatti ja paistettua vuohenjuustoa (sisältää pähkinää) L, G13,00€
Jordärtskockssoppa med äpple och walnötter G, VEG14,00€
Krämig hummersoppa med räk “sallad” (innehåller äppel) L, G16,00 €
Traditionell bovete blini med sikrom, smetana och rödlök L, G18,00 €
Stekt ankbröst, jordärtskockspurée och blåbär L, G16,00 €