Restaurang Karljohan

Vår historia

Karl johan tillreder klassiker  och  traditonella rätter från hjärtat. Husets worschmack,bräserad oxbringa,bräss samt de andra inälvsrätterna har hittat många trogna vänner under de 25 år som gått.

Från lunchmenyn som byts dagligen med sina 10-12 rätter kan man stöta på t.ex. Tirripaisti, fläsksås från Savolax. Gammaldags dillkött eller kållåda av lammfärs. På menyn finns även dagens fisk, kött  samt inälvor. Till lunchen tas inte emot bordsreservationer.

Den glada stämningen från lunchen byts ut till en hemtrevlig atmosfär när restaurangen öppnar sina dörrar för middagsgästerna klockan 17.Vänner av god mat uppskattar Karl Johans klassiska rätter och årstidens specialiteter tilredda med stor omsorg. .

Vi har öppet

Måndag till fredag 11-15 lunch och 17-23 A la Carte
På lördagar 14-23 A la Carte

Karljohan uutisia ja tiedotteita